Povedená kamarádka ukradla muži kolo. Prý to byla splátka dluhu
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Kamarády si zřejmě dobře nevybírá muž z Teplicka, kterého jeho známá připravila o horské kolo.

Dvaadvacetiletá žena si od něj v místě jeho bydliště půjčila kolo v hodnotě 26 tisíc korun a to pod záminkou, že si jen dojede koupit jídlo a vrátí se.

Od té doby neviděl ani kamarádku, ani své kolo, obrátil se proto na policisty. "Ti ženu předvolali k výslechu, kde se přiznala, že bicykl ukradla, údajně ho použila jako „splátku“ dluhu. Komu kolo dala, ale odmítla sdělit, v minulosti netrestaná žena už si převzala sdělení podezření z přečinu krádeže," sdělil mluvčí Policie ČR Daniel Vítek.

A kolo zmizelo i jinde. Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který z kočárkárny panelového domu v Bílině ukradl jízdní kolo. Majitelka horského kola vyčíslila škodu na jedenáct a půl tisíc korun, po pachateli i odcizeném bicyklu nyní pátrají policisté.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru