Nepoctiví řemeslníci zpronevěřili zálohy, svoji práci u zákazníků ale vůbec nezačali
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplicko - Z přečinu zpronevěry byl obviněn 46letý muž, který se neoprávněně obohatil o 32 tisíc korun. Ze stejného přečinu byl v uplynulých dnech obviněn i další řemeslník.

Poškozený se s prvním mužem podnikajícím jako osoba samostatně výdělečně činná v oboru zámečnictví a nástrojářství dohodl na výrobě a montáži plotových polí, vrátek a brány. Polovinu smluvené částky si nechal obviněný poslat na účet jako zálohu, s realizací zakázky ale vůbec nezačal a peníze utratil.

Jiný osmadvacetiletý muž převzal od poškozené dvacet tisíc korun jako zálohu na provedení rekonstrukce koupelny v jejím bytě. Ta měla být hotová do konce ledna letošního roku, muž ale s prací vůbec nezačal a poškozené ani nevrátil peníze, které už stihl utratit. Oběma nepoctivým řemeslníkům teď v případě odsouzení hrozí až dvouleté tresty odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru