Pohádkové Novosedlice: Na stezce obcí budou čekat známé postavy
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Novosedlice - S přicházejícím jarem přibývají spousty společenských akcí. Výjimkou není ani obec Novosedlice, kde se v pátek 29. března budou konat dokonce akce dvě. Kromě tradiční Noci s Andersenem se bude pořádat i stezka po Novosedlicích.

Noc s Andersenem po dlouhá léta nebyla v Novosedlicích pořádána, ale v posledních letech se i zde uchytila a stává se postupně tradicí. Kromě přespání v knihovně a doprovodných her čeká děti ještě jedna akce. Tou bude stezka obcí, na které budou k vidění známé pohádkové postavy. Stezka bude přístupná i zájemcům z řad široké společnosti, kteří si budou moci ověřit své znalosti v tématu pohádky. Kromě zmiňované stezky čeká na návštěvníky i šermířský turnaj dobra a zla, ohnivá show, různé soutěže, ale i drobné občerstvení.

Akce pro veřejnost začne v 19:30 v novosedlické ulici Kostelní. Večerem v roli moderátorky bude provádět Irena Olšáková. Hlavními organizátory jsou obec Novosedlice a Místní skupina Českého červeného kříže Novosedlice Dubí Proboštov. Všichni zájemci jsou srdečně zváni.

  • Jiří Michal
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru