Policisté dopadli recidivistu, který okradl seniorku, když ji doprovázel domů. Na svědomí toho má více
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Krupka - Policisté dopadli 31letého recidivistu, který v Krupce okradl seniorku. Ženě nabídl, že ji doprovodí domů a během rozhovoru, který s ní navázal, jí rozepl zlatý řetízek, který měla na krku. Když jí ho sundal, žena si toho všimla a vzala mu ho z ruky, řetízek si pak dala do kapsy.

Muž se ale kořisti nechtěl vzdát a dál poškozenou doprovázel, v nestřeženém okamžiku jí pak řetízek v hodnotě tři a půl tisíc korun z kapsy kabátu odcizil.

"Muž je také podezřelý, že v supermarketu v Krupce odcizil dvě balení tabáku v hodnotě necelých pět set korun. Recidivista, který byl v minulosti šestkrát odsouzen v České republice a pětkrát v cizině je stíhán na svobodě, v případě uznání viny mu za přečin krádeže, z něhož byl obviněn, hrozí až tříletý pobyt za mřížemi," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru