Nepodvedl vás tento muž? Policie hledá svědky
Zdroj: Policie ČR
Teplice

Teplice - Tepličtí kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění trestné činnosti majetkového charakteru. Hledají svědky, kteří se mohli stát obětí podvodného jednání 48letého muže. 

Z dosud získaných poznatků vyplývá, že muž na fotografii si mohl od různých lidí pod rozličnými záminkami půjčovat peníze, které pak nevracel. „Není ani vyloučené, že některým lidem nabízel zprostředkování práce v zahraničí, přičemž se mohl vydávat za podnikatele, a to jak pod svou, tak i smyšlenou identitou,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Kriminalisté žádají případné poškozené, které muž podvedl, nebo se o to pokusil, aby podali svědectví na Územním odboru Teplice ulici Masarykova 1363(por. Mgr. Hamberger) nebo zavolali na telefonní číslo 974 439 449.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru