Zloděj kol dopaden! Ukázalo se, že toho má na triku víc
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Teplice - Policisté na Teplicku v tomto týdnu informovali o zloději, který v Teplicích ukradl jízdní kolo. Nenechavce už chytili, lup zajistili.

Pachatel vnikl do domu, kde ze čtvrtého poschodí odcizil cyklokrosové kolo v hodnotě 35 tisíc korun. O tom policie informovala v pondělí. Případ se podařilo brzy objasnit, v úterý odpoledne byl zadržen 39letý recidivista, který se policistům ke krádeži kola přiznal, k radosti poškozené se podařilo zajistiti i ukradený bicykl.

"Ukázalo se, že stejný pachatel v polovině ledna ukradl z domu v Teplicích další kolo v hodnotě 18 tisíc korun, za další trestnou činnost je stíhán na Děčínsku. Protože je důvodná obava, že na svobodě by muž obviněný z krádeže v trestné činnosti pokračoval, byl podán podnět k jeho vzetí do vazby," uvedl Daniel Vítek, mluvčí Policie ČR.

Pokud bude odsouzen, hrozí mu v krajním případě až pětiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru