Nezodpovědný řidič ujel od nehody! Pomozte policistům ho vypátrat
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Měrunice - Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo ve středu 6. února asi deset minut před půl dvanáctou hodinou dopoledne na silnici II. třídy č. 257 u kamenolomu v katastru obce Měrunice.

Nezjištěný řidič neznámého vozidla, který jel ve směru od Loun do Bíliny, měl vyjet ze svého jízdního pruhu a narazit do protijedoucího auta. Od nehody ujel.

"Údajně se mělo jednat o vozidlo VW Passat či Golf Limuzína, stopy zajištěné na místě nehody nasvědčují tomu, že se jednalo o tmavě modrý VW Golf šesté generace. Případné kamerové záznamy, nebo poznatky k nehodě, lze předat na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru