AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Auto se na dálnici srazilo s pluhem, uvízlé kamiony. Ranní sněžení a ledovka dělají řidičům problémy
Srážka osobního auta s pluhem na dálnici D7. Foto: Michal Hrdlička
Teplice

Ústecký kraj – Několik nehod a hůře sjízdných silnic komplikuje od sobotního rána dopravu v Ústeckém kraji. Kde všude si dávat pozor?

Na dálnici D7 na trase z Postoloprt do Chomutova se střetlo okolo šesté hodiny vozidlo údržby s osobním automobilem. Ten skončil na střeše. Na místě nového ukončení dálnice u Postoloprt jsou záchranné složky. Hasiči po příjezdu na místo museli vyprostit zraněného řidiče osobního auta a poté byl předán do péče lékařů. S komplikacemi počítejte do deváté hodiny ranní. Silničáři hlásí, že D7 je kluzká se sněhem, počítejte s tím i na D8 v okolí Ústí nad Labem.

V Kadani před šestou hodinou ráno havarovalo osobní auto, karambol se obešel bez zranění.

Na silnici číslo 15 u Úštěku zůstal kvůli ledovce ve stoupání kamion, který nemůže vyjet. Na místo jede sypač. Kyvadlová doprava je možná, pro nákladní automobily je vozovka v místě zúžení průjezdná s velkou opatrností.

Na stejné silnici v obci Jenčice rovněž na Litoměřicku je odstavený nákladní automobil. Ani ten nemůže kvůli ledovce vyjet. Silnice je průjezdná s opatrností. I tady byli povolání silničáři s posypem, situace ale může přetrvávat do osmé hodiny ranní.

Kvůli hustému sněžení počítejte s kyvadlovým provozem jedním pruhem na silnici č. 7 mezi Chomutovem a Křimovem ve směru na Horu Sv. Šebestiána. Podle dopravního servisu Policie ČR jsou tam tři uvíznuté kamiony.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru