Řidiči ignorovali zákaz, stejně sedli za volant. Další se projížděl pod vlivem
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Teplice

Teplicko - Z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 23letý muž, kterého v Nových Modlanech zastavila hlídka policistů z Krupky. Při lustraci zjistili, že si sedl za volant, i když má uložen dvouletý zákaz řízení všech motorových vozidel. Pokud případ skončí u soudu, hrozí mu až dva roky za mřížemi.

Stejný trest hrozí 38leté ženě, která také ignorovala uložený trest spočívající v řízení motorových vozidel. V pátek odpoledne byla zastavena v Dubí, navíc měla pozitivní zkoušku na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle. I ona už si převzala sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Řídil opilý

Na problémy si zadělal 39letý muž, který si sedl za volant, i když byl pod vlivem alkoholu. "V neděli kolem druhé hodiny v noci ho v Trnovanech zastavili policisté z oddělení hlídkové služby, při dechové zkoušce mu naměřili 1,3 promile alkoholu v dechu. Muž strávil zbytek noci v policejní cele, ráno si převzal sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky," sdělil Daniel Vítek, mluvčí Policie ČR.

V případě odsouzení mu hrozí nejen uložení zákazu řízení, ale v krajním případě až roční vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru