OBRAZEM: Vánoce s Arkadií: U mušle voněl svařák i štrúdl, nechyběl živý betlém a zpěv dětí
Vánoce s Arkadií. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice - Ve čtvrtek 13. prosince odpoledne se u šanovské mušle uskutečnil již 23. ročník akce Vánoce s Arkadií. Program i letos odstartovaly slavnostní fanfáry tria trubačů Petra Černého s kolegy, kterému moderátorka Eva Pecková Stiberová přezdívá The Black Trio.

Přehlídku dětských sborů zahájil hudební soubor dětí teplických mateřských škol Pramínek. Po něm se v průběhu podvečera představily i děti ze ZŠ Arkadie, Písklata a poupata ze ZŠ Maršovská, Komořinka ze ZUŠ Bílina a Smíšený pěvecký sbor Konzervatoře Teplice. Ani letos nechyběl nádherný živý betlém, kterému na půvabu neubral ani fakt, že tentokrát byla Panna Marie bez živého jezulátka.

Na prostranství před mušlí byly rozloženy prodejní stánky. Podle moderátorky akce, Evy Peckové Stiberové, byly letos opatřeny novými nápisy a jejich vzhled se tak sjednotil. Nabízely předměty s vánoční tématikou. Kromě ostatních poutaly tradičně pozornost keramické výrobky chráněné dílny Arkadie. K občerstvení si mohli návštěvníci koupit domácí štrúdl, preclíky a další dobroty. Předvánoční atmosféru umocňovala vůně svařeného vína, které spolu s teplým čajem přišly v poměrně studeném počasí vhod.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru