Smrt neznámé ženy v Teplicích: O život přišla cizím zaviněním
Policisté uzavřeli část Nákladní ulice. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice - Krajští policisté vyšetřují úmrtí ženy, která byla nalezena bez známek života ve středu ráno náhodným svědkem na místě veřejnosti přístupném v ulici Nákladní v Teplicích. Odpoledne zveřejnili další informace k případu a obracejí se na veřejnost se žádostí o pomoc.

„Výsledky prvotního šetření nasvědčují, že žena zemřela cizím zaviněním. Přesnou příčinu úmrtí objasní až nařízená soudní pitva. Totožnost ženy policisté nyní ověřují. Po pachateli násilného činu pátrají,“ uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

V době šetření na místě nálezu a v jeho okolí policisté na několik hodin uzavřeli ulice Nákladní a Riegrovu. Dopravu odkláněli na objízdné trasy. Informovali jsme aktuálně v článku V Teplicích nalezli mrtvou ženu, část města je uzavřena

„V souvislosti se šetřením okolností smrti ženy se obracíme na veřejnost. Žádáme případné svědky, kteří se pohybovali v okolí ulice Nákladní v Teplicích a všimli si čehokoliv podezřelého, aby kontaktovali policisty prostřednictvím linky 158, případně na jakékoliv policejní služebně. Policisty zajímá doba od včerejší zhruba 19. hodiny do dnešních ranních hodin, do cca 6:45,“ sdělila Alena Bartošová.

„Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybaveno funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam. Děkujeme,“ vyzývá policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru