Kriminálka si došla do bytu pro recidivistu. Z domova putoval rovnou za mříže
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Do bytu v Teplicích si přišli kriminalisté pro 45letého recidivistu, který se vyhýbal vězení. Informovali o tom tepličtí policisté v přehledu událostí z minulých dní.

Ačkoliv si muž převzal výzvu k nástupu osmiměsíčního trestu, který si má odpykat za krádež, do věznice se ve stanoveném termínu nedostavil. Soudce proto vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a po muži bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

"Kriminalisté ho u něj doma zatkli a eskortovali do věznice, navíc mu za vyhýbání se trestu hrozí další trestní stíhání pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který by mu mohl soudce pobyt ve vězení až o dva roky prodloužit," sdělil Daniel Vítek, tiskový mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru