Ústecký kraj - Děčínští policisté pátrají po patnáctileté Bohuslavě Valentové z Varnsdorfu. Pohřešovaná ve středu 10. května v 7.15 hodin odešla do školy, do které ovšem nedošla. Domů se nevrátila a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že pohřešovaná Bohuslava Valentová v době odchodu byla oblečena do černé mikiny s bílým nápisem na rukávech a černých legín, přes které měla oblečené červené kraťasy. „Obula si černé kotníčkové boty a na zádech si nesla černý batoh s bílým pruhem,“ doplnila policistka.

Policisté žádají veřejnost a případné svědky, kteří dívku zahlédli či mají informace, které pomohou pohřešovanou vypátrat, nechť se obrátí na nejbližší policejní služebnu nebo na tísňovou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru