Případ těchto štěňat nalezených v tašce v lese má nečekané rozuzlení! Policie ví, komu patří
Foto: AniDef - útulek Žim
Teplice

Krupka - Nečekané rozuzlení má vyšetřování případu, který se týkal štěňat, která byla v polovině září nalezena v Krupce.

Na strážníky městské policie se tehdy obrátil muž, který oznámil, že poblíž ulice Višňový sad našel tašku, ve které bylo šest štěňat. Strážníci pejsky umístili do útulku a policisté začali prověřovat, kdo tašku na místo k ukládání bioodpadu pohodil.

„Výsledek prověřování byl nečekaný, policisté vyhodnocením důkazního materiálu zjistili, že tašku s pejsky do lesa donesl právě muž, který zavolal strážníky,“ říká mluvčí teplických policistů Daniel Vítek.

U výslechu uvedl, že se jeho fence nečekaně narodila štěňata a on vzhledem k tíživé finanční situaci neměl na jejich očkování a další péči, na umístění do útulku, ani na žrádlo. Protože nechtěl přes měsíc staré pejsky zabít, rozhodl se vyřešit situaci právě tímto způsobem.

„S ohledem, že zvířata na místě nenechal bez pomoci a sám přivolal strážníky, nebylo v jeho jednání shledáno naplnění skutkové podstaty trestného činu ani přestupku a případ byl založen ad acta,“ dodal k případu Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru