Policisté přistihli podnapilé muže i ženy. Bohužel byli zrovna za volantem
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko -  Policisté během víkendu zadrželi několik řidičů, kteří před jízdou požili alkohol a závažným způsobem tak porušili zákon. O případech v pondělí informoval mluvčí policistů na Teplicku Daniel Vítek.

V pátek odpoledne zastavili policisté kousek od Razic osobní auto, jehož 39letému řidiči naměřili přes 1,7 promile alkoholu v dechu. Na místě mu zadrželi řidičský průkaz, muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který by mohl jít až na rok do vězení.

Dalšího řidiče pod vlivem alkoholu zastavili strážníci městské policie v Krupce. Pětačtyřicetiletý muž, kterého přistihli za volantem v sobotu dvě hodiny po půlnoci, měl v dechu přes 2,1 promile alkoholu a zbytek noci strávil v policejní cele.

V sobotu v sedm hodin ráno řešili policisté v Teplicích dopravní nehodu, při které měla řidička osobního vozidla nabourat jiné auto a z místa odejít. Sedmadvacetiletá žena, která je ze spáchání nehody podezřelá, měla v dechu přes jedno promile alkoholu. Pokud bude rozborem krevního vzorku množství alkoholu v jejím těle potvrzeno, mohla by jít v případě odsouzení až na tři roky za mříže.

Další žena, která si sedla za volant, ačkoliv před jízdou požila alkohol, projížděla v sobotu večer Bílinou, kde ji zastavila policejní hlídka. Řidička měla v dechu téměř 1,3 promile alkoholu, i ona na místě přišla o řidičský průkaz a ze svého jednání se bude zodpovídat před soudem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru