Z problematické křižovatky v Duchcově bude kruhový objezd. Začne se stavět v úterý
Z této křižovatky bude bezpečnější kruhový objezd. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Duchcov - V úterý 9. května začnou v Duchcově stavební práce na přestavbě křižovatky ulic Osecká a Teplická na kruhový objezd. Informoval o tom tamní městský úřad.

Plánované dokončení křižovatky je v listopadu letošního roku. Stavba je rozdělena do pěti etap, přičemž v první přibližně dvouměsíční etapě dojde výraznému omezení silničního provozu a k uzavření křižovatky. V uvedené době budou objízdné trasy pro osobní automobily vedeny ul. Horská cesta, V Domkách (směr Osek-Bílina ) a ul. Nerudova a Družby (směr Osek-Teplice).

Průjezd ze směru Teplice na Bílinu zůstane zachován. Nákladní doprava bude odkloněna mimo město po silnicích III. třídy. Veřejná autobusová doprava zůstane zachována a bude jí umožněn průjezd stavbou.

V následujících etapách pak již bude silniční provoz obnoven s jistým omezením v místě stavby křižovatky.

Zhotovitelem prací je společnost Ekostavby Louny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru