U Měrunic se srazily kamiony, dva lidé skončili v nemocnici
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Dva kamiony se srazily v pondělí 10. dubna odpoledne u obec Měrunice – Žichov. Nehoda se zprvu jevila jako vážná, dokonce k ní zvlétl i záchranářský vrtulník. Nakonec se naštěstí obešla bez vážného zranění, v nemocnici přesto skončili dva lidé.  

Nehoda se stala krátce před půl třetí odpoledne. Jeden kamion měl nabourat zezadu do druhého. Při kolizi byl zraněn řidič z kamionu, u kterého se nárazem zničila kabina vozu. Podle mluvčího krajské záchranky Prokopa Voleníka byl zraněný muž převezen sanitkou na chirurgii teplické nemocnice s drobnějšími oděrkami. Kvůli stresové reakci na událost skončil v péči lékařů také spolujezdec řidiče, který byl převezen na teplickou internu.

Na místě nehody zasahovaly i tři hasičské jednotky. „Hasiči zlikvidovali vyteklé provozní kapaliny. Ani jeden z kamionů nic nevezl,“ řekl mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru