Šestkrát odsouzený recidivista měl vyhrožovat vlastní matce zabitím a podpálením domu, skončil ve vazbě
Foto zdroj: www.vscr.cz
Teplice

Košťany - Ve vazební věznici skončil 32letý muž, který byl obviněn z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a nebezpečného vyhrožování. Je podezřelý, že před třemi týdny přelezl v Košťanech plot a ze zahradního domku odcizil dvě vrtačky, úhlovou brusku a fotoaparát.

O několik dnů později měl ze zahrady u domu v Hudcově ukrást mobil, který si nechal poškozený položený v pergole. V minulosti šestkrát odsouzený recidivista je také podezřelý, že minulý týden vnikl do domu své matky, kde poškodil dveře a skříň.

"Své matce pak posílal zprávy, ve kterých jí vyhrožoval zabitím a podpálením domu. Pokud bude uznán vinným z přečinů, ze kterých byl obviněn, hrozí mu až tříletý trest odnětí svobody," uvedl polciejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru