MEGAÚLOVEK: Rita vyčmuchala u kurýra na Teplicku půl kilogramu pervitinu
Odhalená zásilka drog. Foto: Celní úřad pro Ústecký kraj
Teplice

Ústí nad Labem - Bezmála půl kilogramu metamfetaminu zajistili ústečtí celníci při běžné silniční kontrole. Kurýrovi hrozí až pět let za mřížemi.

"V minulých dnech mobilní hlídka celníků zastavila na silnici č. 253 u obce Přítkov na Teplicku osobní vozidlo, v němž cestoval muž ve věku 57 let. Při kontrole zavazadlového prostoru celníci nezaznamenali nic podezřelého. Automobil následně ohledal také služební pes vycvičený na vyhledávání omamných a psychotropních látek, který označil prostor pod sedadlem řidiče," uvedl mluvčí Celního úřadu pro Ústecký kraj Jiří Nejedlý. Celníci pod ním objevili ve fialovém triku zabalenou igelitovou tašku, která obsahovala zatahovací igelitový sáček s bílou krystalickou látkou o celkové hmotnosti 493,4 gramů. Provedený test reagoval pozitivně na metamfetamin, tedy pervitin.

Mobilní hlídka celníků řidiče spolu s vozidlem a převáženou zásilkou drog předala na místě přivolaným policistům k dalšímu šetření. Za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy hrozí muži odnětí svobody v délce až pěti let.

Foto

2703pernik1

2703pernik2

Foto: Celní úřad pro Ústecký kraj

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru