Fotbalisté tentokrát pomohli lidem s roztroušenou sklerózou
Foto: Archiv Nadačního fondu FK Teplice
Teplice

Teplice – Nadační fond Fotbalového klubu Teplice opět pomáhal. Tentokrát ve spolupráci s Centrem pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní – Nemocnice Teplice, jehož pacienty podporuje dlouhodobě. Pomohl zlepšit kvalitu života dvěma klientům centra, a sice paní Věře a panu Vladimírovi.

Pro paní Věru fond FK Teplice financoval nákup nového invalidního vozíku s podsedákem. Jeho šťastná majitelka měla se svým starým vozíkem problémy a jak řekla, v novém vozíku může sedět s malými přestávkami i celý den, což v tom původním nebylo možné. Také zmizely její dřívější bolesti zad. Pan Vladimír získal od fondu speciální sedátko do vany. Pomoci lidem s různými handicapy prostřednictvím Nadačního fondu FK Teplice můžete i vy. Zasláním libovolné částky na transparentní účet u ČSOB: 293310060/0300.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru