PŘÍBĚH: Nechtěný vánoční dárek měl velké štěstí. Kočička Evička má novou milující rodinu
Noví majitelé si s kotětem hned padli do oka. Foto: Útulek pro opuštěná zvířata v Jimlíně
Teplice

Jimlín – Jen pár dnů poté, co se tříměsíční kotě ocitlo o Štědrý den na ulici, našlo nové páníčky. Do Útulku pro opuštěná zvířata v Jimlíně si pro něj přijeli manželé z Lounska.

Kočička, která dostala v útulku jméno Evička, byla evidentně nevhodným dárkem, který někdo dostal pod vánoční stromeček. „Je zvláštní, že by někomu uteklo kotě večer na Štědrý den, když jsou lidé doma. Myslím, že ho někdo dostal pod stromeček a nechtěl ho, tak se ho obratem zbavil,“ řekl tehdy David Kubalík, provozovatel útulku Jimlín.

0701evicka

Kotě bylo, podle provozovatele útulku, čisté, vychované, dobře živené a bylo znát, že žilo u lidí. Nikdo ho ale nehledal.

Ve středu si proto pro Evičku přijeli noví majitelé. „Evička se k nim hned měla, hned si padli do oka,“ řekl Kubalík s tím, že majitelé jsou manželé z Lounska, jednu kočku už doma mají, takže Evička nebude sama a bude žít uvnitř v domě.

Noví majitelé si s kotětem hned padli do oka. Foto: Útulek pro opuštěná zvířata v Jimlíně

„Jsme rádi, že takhle brzy našla domov, a že noví majitelé budou lepší než ti předchozí, kteří se jí zbavili,“ dodal David Kubalík.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru