Teplický trenér Jakub Jeřábek táhne své svěřence na vrchol
Jakub Jeřábek, Barbora Hodačová.
Teplice

Teplice - Jakub Jeřábek, osobní trenér z Teplic, má se svými svěřenci řadu úspěchů. Posledním z nich je vítězství Barbory Hodačové v České Miss. Za zmínku stojí také vzestup českého žákovského reprezentanta v alpském lyžování Marka Műllera. S Jeřábkem spojil síly například i bývalý ligový fotbalista Viktorie Plzeň Miroslav Janota či komunalní politik a člen Komise pro zahraniční vztahy Rady Ústeckého kraje Ing. Roman Kliský.

Začněme obecně. Co vás přimělo k práci osobního trenéra?

Jednoznačně mé zdravotní problémy a nadváha před mnoha lety, které jsem postupně zlepšil pohybem a stravou. Jednoho dne jsem si řekl: „ Proč nepomáhat i ostatním?“, a tak jsem se stal osobním trenérem.

Kde máte tréninkové zázemí? Co ke své práci osobního trenéra používáte?

Působím ve Fitness Fontána Teplice a také na zimním stadioně v Litvínově, kam za mnou klienti dochází na osobní tréninky. Jako jediný v ČR nabízím 3D BODY SCANNER, což mi umožnuje pracovat se svými klienty ještě efektivněji než v minulosti.

Říkáte 3D BODY SCANNER. Můžete nám říci o tomto zařízení více?

3D BODY SCANNER je zařízení, které naskenuje lidské tělo ze všech úhlů pohledu, včetně důležitých hodnot. Konkrétně se jedná o hmotnost, tělesný tuk, svaly, voda v těle a obvod jednotlivých partií těla s přesností na milimetry. Velkou výhodou je také to, že výsledky má každý klient v aplikaci, která je zdarma.

Jak reagují vaši klienti na to, že jste jediný v ČR s 3D BODY SCANNEREM?

Jedním slovem bych řekl, že jsou nadšeni. Zařízení mi především pomáhá ke každému klientovi přistupovat individuálně dle jeho potřeb. S Českou Miss Barborou Hodačovou jsme tři měsíce před soutěží pracovali na redukci váhy a zpevnění těla, výhradně cvičením s vlastním tělem. U Marka Műllera, jakožto alpského lyžaře, je zase důležitá práce v oblasti zvýšení fyzického výkonu, stability těla a vzhledem k postoji při tomto náročném sportu i práce se zádovým svalstvem.

Jaké máte plány do budoucna?

Rád bych pokračoval v osobním trénování nejrůznějších klientů, ať už mají sedavé zaměstnání, jsou aktivními sportovci či chtějí zlepšit svou kondici a svůj životní styl k lepšímu.

Je možnost se stát vaším klientem?

Rád přijímám nové a náročné výzvy. Může se na mě obrátit kdokoliv s pomocí či radou, protože první konzultace poskytuji zdarma. Pokud vás zajímá více informací, tak mě můžete kontaktovat přes www.trenerteplice.cz nebo na telefonním čísle 723 588 939.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru