OBRAZEM: Oblíbený televizní moderátor zažil včera v Ústeckém kraji pořádné překvapení! Podívejte se, z čeho byl doslova v šoku
Karel Kašák v Mostě. Foto: Olga Markuzziová
Teplice

Most - Velké narozeninové překvapení zažil v Mostě Karel Kašák. Známý a oblíbený moderátor TV Nova přijel pátek 6. září podpořit na mostecký Benedikt druhý ročník akce Den dětí, kterou pořádal Autosalon Most ve spolupráci s místní organizací ODS a za podpory mnoha místních firem.

Autosalon Most pořádá tuto akci pro občany nejen Mostecka, a zejména pro děti. Již podruhé akce také podpořila děti z dětských domovů. Veškerý výtěžek z dobrovolného vstupného a z tržby za občerstvení byl zaokrouhlen na 30.000 korun a na místě předán sestře Karla Kašáka a zakladatelce NFVK Veronice Kašákové.

Právě kvůli Veronice a kvůli dětem si Karel Kašák tuto akci nenechal ujít. Za to mu děvčata z NFVK připravila překvapení v podobě narozeninového dortu. Karel totiž slavil v den konání akce narozeniny.

Byl velmi příjemně překvapen, ale to, co následovalo, mu skoro vyrazilo dech. Ke gratulaci se připojil také Josef Solnař, organizátor akce a majitel Autosalonu Most a jako dárek mu nečekaně předal klíče od nového vozu. Nadupané káry s 275 koňmi pod kapotou, od sporťáku značky Hyundai i30N ve verzi Performance.

0709karelkasakauto

Karel Kašák v úžasné enkové i30. Foto: Olga Markuzziová

„Karel s Veronikou mají v sobě úplně skvělou energii a rozdávají všem radost a já jsem jim to chtěl nějak oplatit za nás všechny. Tak jsme se rozhodli, že mu na nějakou dobu zapůjčíme toto auto s plnou nádrží,“ zdůvodnil svůj čin Josef Solnař a dodal: „On si to zaslouží, je to dobrý člověk, po celou dobu tady rozdával úsměvy a radost, s tím kdo chtěl, se vyfotil. A přijel sem dnes za námi i přesto, že má zablokovaná záda a nedal to na sobě ani znát."

Co řekl na to velké překvapení Karel Kašák? „Já jsem v šoku, já jsem opravdu v šoku. Já jsem tady několikrát běhen dnešního dne kolem toho auta prošel a říkal jsem si, jak je nádherné a jaké to je už na pohled žihadlo a jestlipak je tak žhavé a ostré i uvnitř pod kapotou. A prý je a já to díky panu Solnařovi můžu za chvilku zjistit. Prý málokdo toto auto předjede, tak se na to strašně těším, až ho vyzkouším a mám opravdu obrovskou radost.“

Karel se dále svěřil, že miluje rychlou jízdu a krásná auta, a taky adrenalin. Což dokazuje i jeho rubrika Adrenalinová výzva v pořadu na TV Nova Život ve hvězdách, kam si Karel zve známé tváře, aby překonávaly svoje strachy, posouvaly hranice nemožného a měly možnost okusit nezapomenutelné zážitky.

„Tak mám teď poct, že jsme se vlastně našli navzájem. Já jsem šel za ním na pohled. To je, jako když štěně za Vámi přijde, že si vás vybralo. Chtěl bych strašně moc poděkovat, je to úžasné překvapení, nádherné auto a těším se, až ho projedu,“ dodal ještě Karel Kašák.

Autosalon Most také již dlouho podporuje Veroniku Kašákovou, která díky tomu jezdí za dětmi do dětských domovů v autě Hyundayi Tucson N, Vlastu Vébra, který své cesty brázdí v Hyundai i30, SK Leon Most - Kung-Fu Centrum, kteří na závody jezdí v autě Tucson a také pravidelně rozšiřuje vozový park naší redakce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru