Chcete vidět, jak se pletou pomlázky či vyrábí foukaná vajíčka? Přijeďte na tradiční akci do oseckého kláštera
Ilustrační foto. Zdroj: Informační a turistické centrum Osek
Co se chystá

Osek – Tradiční akce se během velikonočních svátků uskuteční v Informačním a turistickém centru v Oseku. V prostorách oseckého kláštera budou moci návštěvníci vidět různé velikonoční tradice, na místě si některé i vyzkoušet nebo si zakoupit už hotové výrobky.

Akce se uskuteční ve dnech 30. března až 1. dubna. Zájemci ji můžou navštívit každý den od 10:00 hodin do 17:00 hodin. Připraveny budou ukázky řemesel jako je pletení pomlázek, výroba kraslic s různými technikami, paličkování, práce na stavu, mramorování vajec, foukání skleněných velikonočních vajec s možností vlastní výzdoby či dílna Domu dětí a mládeže Osek, ale také i tradiční hry.

V neděli přijedou návštěvníky potěšit i zvířátka z Minifarmy Dlouhá Louka, po celou dobu trvání akce budou na místě k vidění i letošní jehňátka a snad i populární ovečka Otylka.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru