Teplicko – Venku to sice pořád tak nevypadá, ale oficiálně už dorazilo jaro. Pokud se chcete jarně naladit a připravit se na Velikonoce, můžete o víkendu vyrazit na některou z jarních a předvelikonočních akcí.

V teplické botanické zahradě budou Jarní tvořivé dny, v teplickém zámku tradiční velikonoční dílna pro děti, v Krupce se chystá velikonoční jarmark a v Hrobu budou vítat jako dokonce průvodem v jarních kostýmech.

JARNÍ TVOŘENÍ V BOTANICKÉ ZAHRADĚ V TEPLICÍCH (24 březen – 25 březen, od 10.00 do 17.00 hodin)

Tradiční Jarní tvořivé dny uskuteční v botanické zahradě. Kromě květinových dekorací a zdobení kraslic se můžete těšit na malování na hedvábí. Potřebné věci k tvoření si na místě budete moci zakoupit.

VELIKONOČNÍ DÍLNA PRO DĚTI V TEPLICKÉM ZÁMKU ( 24. března, místnost pro návštěvníky, 14 - 17 hodin)

Týden před Velikonocemi se již tradičně uskuteční v místnosti pro návštěvníky teplického zámku malá dětská dílna výroby velikonočních dekoračních předmětů. Vstupné je 20 korun za dítě.

VELIKONOČNÍ JARMARK V KRUPCE (25. března)

Město Krupka zve na Velikonoční jarmark. Přijďte se rozloučit se zimou, ochutnat velikonoční dobroty, ozdobit si vajíčka nebo uplést pomlázku. Začátek je ve 12.00 hodin v parku před městským úřadem, na programu jsou dětské dílny, vystoupení divadelních souborů Bodlo a Bodlinka, pálení Morany a odpoledne festival Jaro v poezii.

VÍTÁNÍ JARA V HROBU (24. března)

Město Hrob zve na tradiční akci Vítání jara. Zahájení průvodu městem v „jarních kostýmech“ je v 14:00 hodin u restaurace Koruna. Po vyhodnocení nejhezčích masek, vhození Morany do potoka Bouřlivce a slavnostním otevření nového hřiště v parku bude následovat taneční rej masek. Večer od 20:00 hodin se koná Trampský bál na sále restaurace Koruna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru