Dva adventní víkendy se budou v oseckém klášteře ctít vánoční tradice, podívejte se jaké
V areálu kláštera si budete moci připomenout a vyzkoušet některé tradiční vánoční zvyky.
Co se chystá

Osek - Máte rádi předvánoční čas a vše příjemné co k němu patří? Pak jistě oceníte akci, kterou chystají na příští dva víkendy v Oseku. V areálu cisterciáckého kláštera se budou ctít vánoční tradice.

Informační a turistické centrum Osek připravilo akci Vánoční tradice v Oseku. Budete tak moci prožít příjemné chvíle s předvánoční atmosférou, za doprovodu živé hudby, s vůní pečeného cukroví, které se bude ochutnávat a o to nejlepší se bude soutěžit, zahřát se budete moci svařeným vínem.

Nachystány jsou výroby originálních vánočních výrobků, například zdobení foukaných skleněných ozdob, třpytivé krásy z Poniklé. Nebude chybět ani výstava betlémů a dokonce si budete moci některý z nich i zakoupit. A všechny přítomné jistě potěší živý betlém se zvířátky z Minifarmy Dlouhá louka.

V malé galerii ITC bude probíhat několik představení loutkového Sváťova divadla. Chybět nebudou ani dětské dílny s možností vytvořit si vlastní vánoční výzdobu a mnoho dalšího.

0412osek1

Na akci bude dán také prostor Ježíšově poště a bude se losovat, to znamená, že každé dítě, které ještě před akcí napíše dopis Ježíškovi a vhodí ho do speciální schránky, obdrží od ITC Osek orazítkovaný podací lístek. Ten je potřeba přinést s sebou na akci Vánoční tradice v Oseku, každý přinesený podací lístek bude zařazen do losování. Ze všech lístků budou losováni tři výherci, kteří obdrží od ITC Osek vánoční dárek. Jaký, to se dozví až na místě. K losování Ježíškovy pošty dojte 10. prosince ve 14 hodin.

Vstup na akci je po všechny dny pro všechny návštěvníky zdarma. Vánoční tradice v Oseku se uskuteční o víkendu 9. a 10. prosince a 16. a 17. prosince v době od 10 do 17 hodin. Více informací se dozvíte na www.osek.cz, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel. 417 822 138.

 Program Vánoční tradice v Oseku

9. 12. 10.00 hod. zahájení, výstava MŠ Hornická před ITC „Vánoční stromeček"
14.00 hod. slosování Ježíškovy pošty

10. 12. 15.00 hod. soutěž o nejlepší vánoční cukroví - přineste do 12:00 svůj vzorek (jeden člověk- jeden druh, cca 20 ks), recept k poskytnutí, po zhodnocení poroty z účinkujících můžete vyhrát poukazy od Tescomy, hlaste se u obsluhy ITC

16. 12. 10.30 hod. loutkové Sváťovo divadlo v malé galerii ITC
další od 11.30, 14.00 a 16.00 hod.

17. 12. 12.00 hod. betlém se zvířátky Minifarmy Dlouhá Louka

Každý den soutěž „Hádání pohádek" podle indicií
(každý může soutěžit pouze jednou za celé období)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru