Lennoire Montaine. Foto: Archiv Divadla klauniky Brno
Co se chystá

Košťany – Košťany přivítají v neděli 10. prosince světově proslulého chůdoherce, Lennoira Montaina. Ve Společenském domě Slávia se od 18 hodin představí v hlavní roli skvělé komedie Don Quijote de la Ancha, která patří mezi nejhranější představení v Evropě. V režii Bolka Polívky ji nastudovalo v celkem 6 jazycích Divadlo klauniky Brno.

Lennoire Montaine, vlastním jménem Zdeněk Mazač, hraje svoji roli profesora španělštiny Dona Quijota na chůdách už 35 let. Je držitelem českého rekordu z roku 2013 za největší počet odehraných představení na chůdách. Jen pro zajímavost, k roku 2015 měl odehráno 4500 repríz.

Jedinečné představení se v Košťanech koná v rámci projektu COMENIUS 2023 – Podpora kultury s EU. Vstupenky je možné koupit v úřední dny na pokladně Městského úřadu v Košťanech, nebo přímo na místě v den konání divadla.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru