Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Regionální knihovna v Lipové ulici v Teplicích nabízí i letos Vánoční jarmark v Seumeho kapli. Uskuteční se v pátek 1. prosince, v odpoledním čase od 14 do 18 hodin. V nabídce budou vánoční dekorace a rukodělné výrobky s vánoční tématikou. Skvělá příležitost pořídit dárečky na poslední chvíli, případně nové dekorace na dozdobení bytu.

Ten, kdo by chtěl v Seumeho kapli nabízet své ručně vytvořené výrobky, má ještě šanci se zapojit. Zájemci se mohou ozvat na email: lucie.sejnohová@knihovna-teplice.cz. Mohou také zavolat na číslo 417 538 783 a získat bližší informace o možnosti prodeje, případně o tom, zda je ještě místo pro prodejce k dispozici.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru