Ilustrační snímek z červnových Živých Teplic 2020. Foto: Ilona Kaulfuss
Co se chystá

Teplice – Akce Živé Teplice, která se tradičně koná v červnu v Šanovském parku, se letos uskuteční i ve své komornější, podzimní podobě v teplickém muzeu. Konat se bude v sobotu 25. listopadu, v jízdárně zámku. Konkrétně ji můžete navštívit v čase od 14-19 hodin. A stejně jako červnové Živé Teplice, nabídnou také ty podzimní řadu zajímavých akcí.

Na programovém menu najdeme například workshopy s herničkou pro děti, prezentaci neziskových spolků, nabídku výrobků místních tvůrců a umělců. Předvánoční atmosféru podpoří produkce jamového uskupení JakToPřijde i písničkáře Vojtěcha Urbánka. Projekt podporuje Regionální muzeum v Teplicích a Statutární město Teplice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru