8. ročník největšího náborového festivalu v Ústeckém kraji se blíží!
Olympia Teplice
Co se chystá

Hledáte ten nejvhodnější sport pro vaše dítě? U obchodního centra Olympia Teplice se vám představí většina místních sportovních klubů, bude z čeho vybírat.

Na jednom místě zjistíte všechny potřebné informace, a navíc si užijete s rodinou či přáteli příjemné odpoledne plné zábavy a sportu.

Program začíná ve 13:00 hod.

Kluby si pro vás chystají ukázky svých dovedností. Uvidíte např. vystoupení několikanásobných mistrů České republiky v cheerleaderingu, zahrajete si basket, florbal, fotbal a mnoho dalšího.

Na děti čeká Cirkusová stezka plná dárků a odměn.

Součástí programu bude dobročinná sbírka pro KLOKÁNEK Teplice. KLOKÁNEK bude mít na akci vlastní stánek, máte-li zájem o více informací týkající se provozu této organizace, zastavte se, jste vítáni.

A co vše můžete darovat?

• nositelné oblečení a obuv pro děti i dospělé, hračky, bytový textil, sportovní potřeby, dětské a kojenecké věci a výživu, plínky, hygienické potřeby, kosmetiku, školní potřeby...
• Děti jsou připraveny vám vytvořit dočasné tetování, nabídnout štěstíčka, malované hrníčky, kamínky, drobné obrázky a přívěsky na klíče, nově má Klokánek svůj MERCH – tričko Klokánku – vše s vámi rádi vymění za podporu provozu Klokánku do klokánčí kasičky. K dispozici má Klokánek také fotokoutek.
• Potkat můžete taky plyšového klokana, se kterým se můžete vyfotit, a navíc odmění každého malého dárce štěstíčkem a sladkou dobrotou.

Těšit se můžete také na vystoupení držitele dvou Guinnessových rekordů, akrobata Davida Pargače.

Programem nás provede známý televizní a rozhlasový moderátor Aleš Lehký, v neposlední řadě člen skupiny LUNETIC.

Akce se koná pod záštitou senátora a 1. náměstka primátora města Teplice, pana Bc. Hynka Hanzy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru