Za polárním kruhem se můžete vydat do bořislavské Kateřiny
Člen spolku Nezboř Kateřinu Petr Folbergr na letošní jarní výstavě v kostele sv. Kateřiny
Co se chystá

Bořislav – Spolek Nezboř Kateřinu, který má pod svými křídly kostel sv. Kateřiny v Bořislavi, zve na vernisáž zajímavé výstavy Julius Payer: Expedice na severní pól. Vernisáž se uskuteční v pátek 4. srpna od 17.30 v působivém prostředí jmenovaného bořislavského kostela. Součástí vernisáže bude živý obraz Nikdy zpět a přednáška na téma Polárník Julius Payer.

Přednášky se ujme překladatel, spisovatel, cestovatel a diplomat Zdeněk Lyčka. Ten působil jako generální ředitel Českých center, ředitel Českého centra ve Stockholmu a velvyslanec České republiky v Dánsku. Od roku 2018 pořádá každoroční Arktický festival, který propojuje českou a arktickou kulturu a vědu. Živý obraz se uskuteční v režii Martina Ryby ze Společnosti přátel Julia Payera. Výstava v kostele sv. Kateřiny v Bořislavi potrvá do konce srpna.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru