V areálu bývalé prádelny se koná blešák hraček a dalších věcí
Foto: Archiv Prádelna 1330
Co se chystá

Teplice – V sobotu 29. července se ve víceúčelovém prostoru bývalé prádelny v ulici J.V. Sládka v Teplicích koná bleší trh a SWAP hraček pro nejmenší, nazývaný Blešky. Jde o letošní první bleší trh kulturního centra Prádelna 1330. Možnost dát nepotřebným věcem druhou šanci a přispět k lepší udržitelnosti naší planety tady dostanou zájemci v době od 10-16 hodin.

Akci se uskuteční ve dvoře objektu vedle mateřské školy, který sloužil jako prádelna. Zájemci o sobotní prodej se musí registrovat na sociálních sítích, nebo o své účasti informovat na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Na bleším trhu je možné nabídnout oblečení, hračky, potřeby pro domácnost, knihy, šperky, ale také se zapojit do SWAPu hraček. Chybět nebude hrací koutek pro nejmenší ani prostor k odpočinku.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru