Nevynechejte Slizománii s Leou v teplické Olympii
Foto: Olympia Teplice
Co se chystá

Teplice - Pro všechny milovníky slizu pořádá Olympia Teplice v neděli 6. srpna 2023 v pasáži velkolepou show Slizománie s Leou. Vstupné je zdarma a užijete si výrobu mega slizu, dozvíte se, jak jej bezpečně vyrábět, slavná youtuberka Lea zazpívá a proběhne i její autogramiáda. V den konání akce mají navíc děti 30% slevu do Cirkus parku.

„Zábavný fenomém, kterým se sliz stal, si zaslouží velkou pozornost. Kreativita, jež v malých i velkých vzbuzuje je nezměrná a my jsme rádi, že můžeme našim zákazníkům poskytnout jedinečnou příležitost v podobě Slizománie s Leou,“ říká marketingová manažerka Olympia Teplice a s úsměvem dodává: „Věřím, že si u nás v Olympii užijí první srpnovou neděli všichni báječné odpoledne.“

Show startuje ve 14:00 a končí v 17:00 hodin. Návštěvníci se můžou těšit na výrobu mega slizu na pódiu pod taktovkou úspěšné youtuberky Ley, která milovníky slizu také poučí, jak bezpečně ho vyrábět a čemu se vyhnout. Součástí programu je worshop s megaslizounem, soutěže a na závěr Lea zazpívá, odpoví na zvídavé otázky návštěvníků a proběhne samozřejmě autogramiáda. Autogramiáda proběhne v Cirkus parku, proto mají všechny děti ten den 30% slevu na vstupné, a to v čase mezi 14:00-20:00 hod.

Dětský zábavní park o celkové rozloze 3 000 m2 s herní zónou o velikosti 1 500 m2 se nachází přímo v Olympii Teplice a patří mezi největší a nejmodernější v České republice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru