Pohádkový les v Bílině rozezní v sobotu motorové pily
Jediná ženská účastnice loňského řezbářského plenéru v Bílině, Magdaléna Malá ze Dvora Králové
Co se chystá

Bílina – V sobotu 29. července se v Pohádkovém lese v Bílině uskuteční další ročník Řezbářského plenéru. Akce startuje v 9 hodin, kdy budou mít návštěvníci možnost sledovat účastníky plenéru přímo při práci. Odpoledne od 13 hodin se koná speedcyarving, což je řezání motorovou pilou na čas a od 14. hodiny se budou dražit sochy, vytvořené na plenéru.

V doprovodném programu vystoupí se svým představením Divadlo Na Klice, návštěvníci si budou moci vyzkoušet malování na kamínky, pro děti bude k dispozici malování na obličej, chybět nebudou skákací hrady, Kavárna na ulici nebo zmrzlina Porta Bohemica.

Akci pořádá spolek Pohádkový les Bílina ve spolupráci s bílinským kulturním centrem a městem. Letos se uskuteční už pošesté. Přičemž v Pohádkovém lese to bude potřetí. Předešlé ročníky se konaly na náměstí a na Kyselce. Plenéru se zúčastňují řezbáři z celé republiky. Cílem letních plenérů je kromě výměny zkušeností využití vyřezaných postaviček pro doplnění trasy Pohádkového lesa.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru