Zpestřete dětem léto dobrodružstvím v teplickém muzeu
Foto z akce teplického muzea pro děti v roce 2019
Co se chystá

Teplice – Regionální muzeum Teplice pořádá v letním období Prázdninová dopolední dobrodružství pro děti. Akce jsou určené pro děti ve věku 5-12 let a není na nich vyžadován doprovod rodičů. Jednotlivé workshopy a programy jsou koncipovány s ohledem na věk účastníků a konají se dopoledne v úterý, středu a čtvrtek od 9.30-11.30 hodin. Vstupné na akci, do kterého je zahrnutý vlastní výrobek, je 100 korun. S sebou si děti přinesou pití, svačinu a oděv na tvoření.

Nejbližší červencová akce se uskuteční v úterý 25. července. Má název Hmyzí detektivové a je do ní zahrnutá prohlídka výstavy Hmyz, krása a bohatství České ho středohoří, dále pátrací hra a výroba hmyzího kostýmu. Ve středu 26. července čeká děti Mydlinkování. Na něm si vyzkoušejí praní na valše a v neckách, malbu na textil a chybět nebudou ani veselé hrátky s bublinkami. Ve čtvrtek 27. července je připravená akce Draci v muzeu. Děti si prohlédnou umělé jeskyně (grotty) a vyrobí si dračího maňáska.

Vzhledem k omezené kapacitě 15 dětí je nutné místo zarezervovat na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru