Konzervatoristé zpříjemní jarní atmosféru v centru města
Z loňského ročníku akce
Co se chystá

Teplice – Studenti Konzervatoře Teplice vyrazí i letos ven mimo školní lavice, aby střed lázeňského města kolorovali jarní kolonádní atmosférou. Každoročně tak připomínají dobu, kdy v centru Teplic zněla hudba pravidelně. Tradiční akce Hudba do ulic v režii teplických konzervatoristů připadla letos na termín od pondělí 22. května do čtvrtka 25. května.

V uvedeném týdnu můžete studenty hudebních i pěveckých oddělení potkat na různých stanovištích. Tradičně například na kolonádě teplického domu kultury, u Piazzetty OC Galerie, v Lázeňské uličce, v Krupské ulici a na terase Krušnohorského divadla. V repertoáru hudebníci a zpěváci nabídnou taneční, populární melodie, vážnou hudbu, swing, rock, pražské pavlačové písničky, šansony, ale i barokní nebo dechovou hudbu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru