Duchcovští oslaví 1. květen s májkou nad hlavami
Mezi účinkujícími budou i herci z Divadla M. Foto: archiv divadla
Co se chystá

Duchcov – V Duchcově i letos vyroste na náměstí Republiky májka. Vztyčená bude v pátek 28. dubna v 16 hodin. O její vztyčení se už tradičně postarají místní dobrovolní hasiči. Májku ozdobí děti z dětského družstva Sboru dobrovolných hasičů Duchcov.

Následná oslava májky je naplánovaná na pondělí 1. května. Připravený je pestrý doprovodný program. Ve 14 hodin ho uvede duchcovské Divadlo M s pásmem písniček Procházka starou Prahou. O půl hodiny později předvedou místní hasiči požární techniku. V 15 hodin bude prostor patřit pěvecké skupině Frajerky z Galerky, která ze svého repertoáru přednese staropražské písničky. Oslavu máje zakončí se svým vystoupením Divadlo M.

Po celou dobu slavnostního odpoledne budou k dispozici stánky s občerstvením, návštěvníky pobaví pouliční kejklíři a programem bude provázet moderátor Vlasta Vébr.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru