Studenti teplické hotelovky předvedou, co všechno se naučili. Nudit se nebudou návštěvníci ani jejich chuťové buňky
Svůj um předvedou i cukráři.
Co se chystá

Teplice – Gastroden už v Teplicích zakořenil a stal se oblíbenou tradiční akcí Hotelové školy Teplice. Studenti jednotlivých oborů dostanou příležitost předvést, co všechno se naučili. Veřejnost má pro změnu příležitost ochutnat zajímavé speciality a prohlédnout si některé prostory školy.

Letošní Gastroden bude mít navíc slavnostní ráz, protože škola slaví 50. výročí od svého založení. Akce se uskuteční ve čtvrtek 24. listopadu, v době od 11 do 17 hodin v objektu Hotelové školy na Smetanově náměstí v Teplicích.

Pro návštěvníky, kteří za minimální poplatek získají nevšední zážitek, bude otevřených několik mimořádných provozoven. Třeba Hudební kavárna, Cukrárna Pralinka, Bar Padesátka, Kuchyně budoucnosti, Vinárna U Zlatého Johanna, nebo Restaurace Studentská pečeť. Zájemci se mohou podívat na flambování, připravený bude fotokoutek, dílničky a samozřejmě nejrůznější ochutnávky slaných i sladkých dobrot.


REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru