CHYSTÁ SE: Modlanská drakiáda 2022. Přineste si svého draka a přijeďte na modelářské letiště v obci Suché
Foto: Ilustrační foto CC0
Co se chystá

Modlany/Suché - Již tuto sobotu proběhne na modelářském letišti ModelParku v obci Suché populární Modlanská drakiáda 2022. Návštěvníci se mohou těšit na pouštění draků a také spoustu dobrého jídla. Na děti čekají soutěže a na závěr je pro ně připraveno opékání buřtů.

Akce, kterou pořádá obec Modlany společně s modelářským klubem Severka začíná v sobotu 8. října ve 14 hodin. Modelářské letiště ModelPark se nachází v obci Suché, která je součástí obce Modlany.

Můžete se těšit na skvělé zázemí, včetně občerstvení, kdy v nabídce restaurace Šanovská kovárna nebude chybět horká medovina, svařák, pro řidiče nealko, punč, čaj, včetně piva Bakalář. Pro mlsné jazýčky budou připraveny klobásky, ale také pražené oříšky nebo mandle v cukru se skořicí a další výborné pochutiny. Na závěr budou pro zúčastněné děti připravené buřty na opékání.

Každé z dětí získá na akci účastnický diplom a pro určitou kategorii jsou dokonce připraveny i dárkové poukazy na nákup v Galerii Teplice.

0710modlanydrakiada2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru