Známý umělec Pasta Oner představí v září na severu Čech své unikátní dílo
Pasta Oner. Zdroj: Galerie Teplice
Co se chystá

Teplice - Do obchodního centra Galerie Teplice zavítá 17. září jeden z nejvýraznějších umělců současnosti Pasta Oner. Představí zde svůj unikátní umělecký objekt, který bude jediným svého druhu na severu Čech. Obchodní centrum Galerie Teplice se tak stane nejen místem nakupování a odpočinku, ale i galerií umění v pravém slova smyslu.

Ke slavnostnímu odhalení díla Pasty Onera, které se stane jedinečnou součástí nákupní pasáže, dojde v sobotu 17. září v 15 hodin. Pro všechny návštěvníky je připraveno drobné překvapení a těšit se mohou i na doprovodný kulturní program včetně autogramiády či focení se známým umělcem.
Pasta Oner (vlastním jménem Zdeněk Řanda, 1979) se v rámci své tvorby soustředí na akrylovou malbu a vytváření závěsných obrazů, stejně jako na navrhování prostorových objektů, plastik, instalací či realizaci muralů (velkoformátových maleb ve veřejném prostoru).

Jeho díla jsou či byla k vidění u příležitosti individuálních i skupinových výstav v prestižních galeriích v tuzemsku i po celém světě. V nedávné době mohli jeho tvorbu příznivci zhlédnout v rámci výstavy External Beauty v pražské Galerii 1.

Mezi jeho největší projekty patřila v roce 2020 výstava ve slovenském Meulensteen Art Museu v Danubianě. Českou republiku reprezentuje pravidelně na oficiálních kulturních a společenských akcích v zahraničí (Šanghaj, Londýn, Brasília, Magnitogorsk, Lima). Není bez zajímavosti, že v roce 2019 si dílo Pasty Onera vybrala v rámci dražby i renomovaná aukční síň Sotheby's v Londýně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru