Už máte plán na víkend? Tady jsou naše tipy z Teplicka
Foto: archiv
Co se chystá

Teplicko – Jedna z největších poutí na Teplicku, která po tři dny ovládá Světec. Sobotním tahákem je nejspíš kapela Krucipüsk, která společně se skupinami SPS a Schlak vystoupí na teplickém letišti. A víkend jako vždy uzavře pohodová akce u Zahradního domu, Malá Paříž.

Sobota 23. července

V hlavním programu Jakubské pouti ve Světci, který začne ve 14 hodin, vystoupí hvězda večera Leona Machálková. Její koncert je naplánovaný na 21. hodinu. V odpoledním programu se můžete těšit na klauniádu, biketrial show a hudební skupiny různých žánrů.

V areálu Baníku Modlany se rozjede v 15 hodin tradiční DEN ZÁBAVY s kapelou Modlanská skládka.

Na Doubravce dnes bude mít premiéru Brnkačka na hradě, která začne v 15.30. Představí se na ní kromě jiných Petr Kadlček trio, které akci iniciuje.

V 18 hodin vypukne na teplickém letišti na Nové Vsi koncert hudebních titánů, kapel Krucipüsk, SPS a Schlak.

Od 18 hodiny si na terase krupského MC Kolosea můžete v rámci Krupského hudebního léta poslechnout skupinu POP MASTER.

Na terase Hvjezdy pro změnu vystoupí od 18 hodin kapela KWOHNI.

Neděle 24. července

Víkendovou kulturní nabídku uzavírá jako vždy Malá Paříž, která začne u Zahradního domu v teplické Zámecké zahradě v 15 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru