Kavárna na ulici, živá hudba, Kafáč či pohádkový řezbářský plenér. Oblíbené akce se vstupným zdarma budou v Bílině probíhat i v červenci
Zdroj: KC Bílina
Co se chystá

Bílina - Také v měsíci červenci se můžete v Bílině těšit na oblíbené akce, na které nemusíte platit žádné vstupné.

Poseďte si také v červenci u dobré kávy na Mírovém náměstí v Bílině. V úterý 12. července sem opět zavítá pojízdná kavárna v době od 10 do 18 hodin.

Ve čtvrtek 14. července od 15 hodin zahraje na Mírovém náměstí k tanci a poslechu nejen pro seniory Tomáš Laně.

Multižánrovou hudbu ve spolupráci s Malá Paříž Teplice si nenechte ujít také v měsíci červenci, vždy v neděli od 15 do 18 hodin v lesní kavárně, kde bude pokračovat Lesní Kafáč. První červencovou neděli 3. července zahrají Thea and ComingOut, TheVillains, 20 minutes, 17. července vystoupí MarleyWildlhing, Žofie Kabelková, Náhodný výběr a 31. července zahrají Šouflšou, Pavel Houfek, MarZ.

V sobotu 30. července proběhne v době od 10 do 18 hodin festival pohádek, soutěží, zážitků a řezbářských mistrů v Pohádkovém lese v Bílině. Ve spolupráci s Pohádkovým lesem Bílina z.s. s názvem POHÁDKOVÝ ŘEZBÁŘSKÝ PLENÉR 2022.

Tento předposlední červencový den ve stejnou dobu také může zavítat na společný piknik. V rámci akce ČESKO JDE SPOLU NA PIKNIK vyrazte spolu na piknik v jeden den po celé České republice a oslave tak Mezinárodní den přátelství!

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru