Už za týden se sjedou pekelníci na festivalu S kordem pro Jirku
Foto: Archiv skupiny Dragonkrampus Český Krumlov
Co se chystá

Proboštov – Benefiční festival S kordem pro Jirku bude letos v pořadí už šestý. Uskuteční se v sobotu 7. května od 13 do 22 hodin. Konat se bude již tradičně v areálu Pohodlíčko v Proboštově. Jeho iniciátor a hlavní pořadatel Asmodeus Merlin Zwettler se rozhodl věnovat letošní výtěžek ve prospěch Kačenky a Kryštofa.

V programu se představí kapely CTR, 008, Sklap, Blue rocket a TherumbleofSkulls. S představením historického šermu přijede letos skupina SHŠ Alotrium a chybět nebudou ani pekelníci. Do Proboštova dorazí soubory z různých koutů Čech. Návštěvníci se mohou těšit na Krampus Kraslice, Krampus Vodňany, Krampus Vysočina, Krampus čerti ze severu a na Dragonkrampus Český Krumlov. Doprovodnou akcí bude výstava nožů z mikovské firmy.

Festival S kordem pro Jirku je každoročně věnovaný osobě nebo osobám s handicapem. Výtěžek akce má pomoci ke zkvalitnění jejich zdravotní péče a případně k pořízení zdravotních pomůcek. Vstupné na akci je 100 korun, ale návštěvníci mohou přispět částkou vyšší.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru