V Obrnicích se budou v sobotu konat slavnosti, vystoupí na nich Petra Janů, Pepa Štross, Maxim Turbulenc a další
Obrnické slavnosti. Foto: archiv
Co se chystá

Obrnice - Obec Obrnice zve na 15. Obrnické slavnosti, které se uskuteční v sobotu 4. září. Těšit se můžete opět na skvělou zábavu, občerstvení, kolotoče, koně, trampolínu pro děti, simuláor Rodeo býk a Formule 1 a také na tradiční hudbení vystoupení.

Program bude zahájen od 15 hodin, kdy vystopuí písničkář Pepa Štross, po něm bude následovat Maxim Turbulenc, poté se můžete těšit na zpěvačku Petru Janů, dále na kapelu Michal Tučný a Poslední Kovbojové a na závěr zahraje Kabát revival alias Semeno.

Svůj taneční program představí také komunitní centrum Duhovka a děti se můžou těšit i na zábavnou show s Hopsíkem.

U vstupu na akci bude třeba doložit negativní test RT – PCR maximálně 7 dnů starý, nebo negativní antigenní test starý maximálně 72 hodin, či samotest s negativním výsledkem na místě, lze si donést svůj, nebo ho bude možné na místě zakoupit za cenu pro dospělé 50 Kč, pro děti za 10 Kč, případně přinést potvrzení o prodělání onemocnění Covid-19 nebo potvrzení o ukončení očkování.

Obrnicke slavnosti

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru