Casanovu jako ducha možná nepotkáte, ale i tak to bude zážitek
Zámek Duchcov
Co se chystá

Duchcov – Oblíbili jste si návštěvy hradů a zámků? Jste ale raději, když si interiéry prohlížíte sami, bez toho, abyste se museli držet ve štrúdlu s ostatními návštěvníky a následovat průvodce? Řada zámků už interaktivní formu prohlídek zavedla. V Duchcově vám podobné netradiční prohlídky tamního zámku bez průvodce nabídnou v sobotu 28. srpna večer.

Prostřednictvím netradiční prohlídky se dostanete do prostor jižního křídla zámku. V něm si budete moci prohlédnout nejnovější zámeckou expozici o duchcovských Valdštejnech i novinku, kterou je nově otevřený grafický kabinet. Při své návštěvě můžete zvolit tempo, které vám vyhovuje a u zajímavých exponátů se zdržet déle a v klidu. Po celou dobu prohlídky přitom budou k dispozici kustodi, kteří jsou připravení na zodpovězení případných dotazů.

K zakoupené vstupence obdrží každý návštěvník netradičních prohlídek malou pozornost v podobě tištěné publikace o duchcovské valdštejnské obrazárně. Večerní prohlídky začínají v 18 hodin a poslední zájemci budou vpuštěni do duchcovského zámku ve 21:30 hodin. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru