V sobotu se mohou Duchcovští vydat po stopách Giacomo Casanovy
Jednou z doprovodných akcí bude i vystoupení duchcovského Divadla M.
Co se chystá

Duchcov – Duchcovské děti se mohou v sobotu 12. června zapojit do zábavné hry, kterou pro ně připravilo Kulturní centrum Duchcov. Od 10. do 16. hodiny se mohou vydat Po stopách Giacoma Casanovy se skřítkem Lilipánem. Start je v Městském informačním centru a cíl v duchcovském muzeu.

Na děti a jejich rodičovský doprovod čeká celkem 14 stanovišť, kde budou připravené úkoly. Ty by měly, s případnou pomocí rodičů, zvládnout děti ve věku od 4 do 12 let. Ve sklepení kina Lípa si pak účastníci akce mohou prohlédnout nakresleného skřítka Lilipána. V cíli trasy čeká všechny sladká odměna.

Součástí zmíněné akce bude také doprovodný program. Na balkóně kina Lípa například bude hrát od 14 hodin dechová kapela Doubravanka. V Zámecké zahradě vystoupí Loutkové divadlo na nitích nebo TOKHI se svojí bubenickou show. Na Letní scéně u Barbory potěší malé i velké diváky Divadlo M, vystoupí zde rovněž středověká hudba Elthin, Krušnohorská dudácká muzika a kapela Bob a Bobci.

Konkrétní program i s údaji o časovém rozvržení, je k dispozici na stránkách Kulturního centra Duchcov. Na zmíněném webu se mimo jiné mohou děti dozvědět, kdo to vlastně byl skřítek Lilipán.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru