Věnujte kabelku na dobrou věc. Odnést ji můžete do Olympie i dalších míst
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - Obchodní centrum Olympia Teplice společně s Nadačním fondem Krajské zdravotní a. s. pořádá v srpnu dobročinný kabelkový bazar.

Věnujte do bazaru kabelku, kterou už nenosíte, ale mohla by ještě udělat radost někomu dalšímu. Podpoříte tak Nadaci pro transplantace kostní dřeně, které letošní výtěžek z prodeje bude věnován.

Kabelku odneste na infostánek Olympia nebo si vyberte z dalších několika desítek sběrných míst. Jejich seznam najdete na www.olympiateplice.cz.
Nově najdete sběrná místa také v každé nemocnici, kterou sdružuje Krajská zdravotní a. s.

  • Teplice
  • Ústí nad Labem
  • Most
  • Chomutov
  • Děčín

Nemáte kabelku, kterou byste mohli věnovat? I přesto se můžete do dobročinného projektu zapojit a pomoci. Přijďte si 21. srpna nebo 22. srpna koupit kabelku do obchodního centra Olympia Teplice, kde se bude konat kabelkový bazar. Výtěžek z prodeje bude předán během další charitativní akce, která nese název „Krása pomáhá dětem“. Ta se koná se 10. září v ústeckém divadle a během bazaru si můžete na tuto akci koupit v Olympii vstupenky.

Zajímá vás problematika dárcovství kostní dřeně? Zvažujete stát se dárcem? Během dobročinného bazaru se můžete informovat u odborného personálu a rovnou se nechat registrovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru