V Krupce začíná plesová sezóna. Co vše se tam chystá?
Ples sportovců. Foto: archiv města Krupky
Co se chystá

Krupka – Přinášíme program na leden, na co se můžete těšit v Krupce.

Koncert žáků ZUŠ

Základní umělecká škola Stanislava Šebka v Krupce srdečně zve na POLOLETNÍ KONCERT ŽÁKŮ, který se koná ve čtvrtek 23. ledna od 17 hodin v koncertním sále školy. Přijďte strávit příjemný podvečer s hudbou a podpořit talenty! Vstup zdarma.

Plesová sezóna 2020

Plesová sezóna v Krupce začíná PLESEM SPORTOVCŮ! Jménem všech krupských sportovců jste všichni srdečně zváni do restaurace Na Střelnici v sobotu 25. ledna 2020, kde od 20 hodin začíná večer plný tance a zábavy s bohatou tombolou. Hraje skupina Dlouhej flám. Vstupné 180 Kč.

Taneční zábava

Přijměte pozvání na tradiční taneční zábavu pro seniory SOUSEDSKÉ ODPOLEDNE, která se koná každou neděli od 15 hodin v restauraci Na Střelnici. Přijďte se pobavit! Vstupné 30 Kč.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru