Středohořím pojede spanilá jízda UniRiders. Motorkáři tak chtějí pomoci nemocnému dítěti
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Litvínov - Patříte k nadšeným fanouškům motorek? Jste aktivní motorkáři nebo motocykloví příznivci? Zapojte se aktivně jako jezdci do spanilých jízd ve prospěch Nadace Unipetrol, nebo jako fandové, kteří tento styl života podporují.

Zveme vás na premiéru spanilé jízdy UniRiders, která se pojede v sobotu 21. září na okruhu Litvínov, Most, České středohoří, areál Benedikt v Mostě s afterparty. Spanilá jízda se uskuteční ve prospěch charitativní sbírky Nadace Unipetrol a nadace HC Verva KONTO NAŠEHO SRDCE. Finanční sbírka pomůže rodiči zaměstnanému ve skupině Unipetrol s pokrytím finančních výdajů na nezbytnou léčbu vážně nemocného dítěte. Spanilá jízda začíná v 10 hodin na náměstí Míru v Litvínově.
Cílem klubu Uniriders je spojit nadšence se stejným smýšlením a zálibami v motorkářském stylu života, kteří dodržují nepsaný kodex etiky a chování mužů a žen na silných strojích, aby důstojně reprezentovali barvy Unipetrolu.

Program spanilé jízdy

10:00 h – 11:00 h

  • náměstí Litvínov

11:00 h

  • start Spanilé jízdy Litvínov Most

11:30 – 12:30 h

  • náměstí Most
  • moderátor: Libor Weber – ředitel nadace HC Verva KONTO NAŠEHO SRDCE, přivítání jménem Nadace Unipetrol klubu Uniriders, zástupců města, vystoupení zpěvačky Dáši Zázvůrkové, DJ Buben, Kaira Kateřina Hrachovcová

12:30 h

  • hlavní vyjížďka Českým středohořím od mostecké radnice na Benedikt

14:00 – 19:00 h

  • Afterparty Benedikt

19:00 h

  • živé vystoupení kapely Pipes and pints
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru