Teplice - Dívku srazil ráno před sedmou hodinou rychlík mezi stanicemi Teplice a Bohosudov. Na místě podlehla způsobeným zraněním. Doprava v místě tragické nehody stojí. O střetu informují České dráhy. K nehodě mělo dojít podle informací našeho on-line deníku u Proboštova.

1810vlak

"Došlo ke střetu rychlíku rychlíku a mladistvé dívky. Utrpěla vážná zranění, kterým na místě podlehla," potvrdil mluvčí policie na Teplicku Daniel Vítek. Policisté okolnosti nehody dále vyšetřují.

Provoz je zastaven, s jeho obnovením se počítá mezi devátou a jedenáctou hodinou dopoledne.

Mezi stanicemi Krupka-Bohosudov - Teplice v Čechách a zpět je zavedena náhradní autobusová doprava. Spěsný vlak 1693 jede odklonem ze stanice Bílina přes Úpořiny do stanice Ústí nad Labem západ. Spěšný vlak 1695 jede odklonem ze stanice Bílina přes Úpořiny do stanice Ústí nad Labem západ.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru